Sint-Laureinsesteenweg 2E 9900 Eeklo

Staalbouw

Industriële en agrarische gebouwen
Serco-Construct is toeleverancier voor bouwbedrijven en aannemers die zich toeleggen op de bouw van agro-industriële constructies. De metaalstructuren worden volledig in eigen atelier vervaardigd volgens de aangeleverde specificaties, eventueel aangevuld met laswerken op locatie.

Wij staan in voor gelaste constructies voor diverse toepassingen en functies, zoals industriële loodsen, magazijnen en toonzalen, agrarische loodsen, stallingen en opslagruimtes voor landbouwmachines. Met jaren ervaring in de staalskeletbouw, kan u als klant rekenen op een nauwgezette opvolging van uw ontwerpen, een vlotte samenwerking, en een strenge kwaliteitscontrole van het afgeleverde product.

Ook voor lasherstellingen of onderhoud aan metaalconstructies kan u bij Serco-Construct terecht. Hebt u aanpassingen van bestaande gebouwen nodig? Wij staan in voor de constructie van verdiepvloeren en leveren binnen- en buitentrappen, spanten voor hangaars, poorten en hekwerk.
Metaalbouw voor woningen, bedrijfspanden en winkels
In samenwerking met aannemers, bouwbedrijven en architecten in de bouwsector levert Serco-Construct metalen skeletbouw volgens opgegeven ontwerp en dit voor woning, appartement, industrie en agro-bouw.

Ook voor het lassen en monteren van aanvullende constructies zoals metalen leuningen, balkons en balustraden, bordessen, binnen- en buitentrappen, dakconstructies en hekwerk kan u bij ons terecht. Voor alle types constructie garanderen wij een gebruik van kwaliteitsvol materialen en gecertificeerd laswerk door een ervaren en vakbekwaam team.