Sint-Laureinsesteenweg 2E 9900 Eeklo

Over Serco-Construct

Het lasbedrijf Serco-Construct startte in 2005 als eenmanszaak en breidde vervolgens snel uit tot een dynamische toeleverancier met meerdere werknemers voor de bouwsector en industrie.

De voortdurend groeiende core business van staalskeletbouw vereiste een recente fysieke uitbreiding van de werk- en opslagruimtes en het machinepark. Vandaag de dag is Serco-Construct gevestigd in Eeklo, waar het naast lasconstructies uit eigen atelier ook laswerken op verplaatsing levert.

Als klant van Serco–Construct kan u steeds rekenen op:

- hoge kwaliteit
- sterke prijs-kwaliteitverhouding
- flexibiliteit
Onze troeven
Of het nu gaat om eenvoudige laswerken of complexe constructies; onze producten worden steeds gekenmerkt door een hoge kwaliteit van materiaal, samenstelling en afwerking, en dit tegen scherpe, concurrentiële prijzen. Geleverd door een technisch ervaren en gecertificeerd team, ondergaat elke levering een uiterst strenge kwaliteitscontrole.

Serco-Construct biedt u een vlotte samenwerking in onderaanneming. We denken actief met u mee en bieden u het beste op basis onze vakkennis en jaren ervaring.

We hechten veel belang aan flexibiliteit, en dit zowel in levertijd als locatie. Zo kan u bij ons terecht voor een uitvoering van uw opdracht op kortere termijn en leveren wij laswerken op bouwwerven, industriële sites, maritieme havenwerven en schepen in binnen- en buitenland.