Sint-Laureinsesteenweg 2E 9900 Eeklo

EN 1090-2 EXC 4

Wij Serco-Construct zijn in het bezit van een certificaat EN-1090 uitvoeringsklasse EXC 4 wat ons toelaat om staalstructuren te vervaardigen voor de bouw en dit tot de hoogste kwaliteit. Het EN -1090 Certificaat is een Europese verplichting om staalstructuren te mogen vervaardigen in Europa.

Onze laswerken en constructies staan onder permanente controle. Zowel interne als externe evaluatieprocessen verzekeren je van een optimaal resultaat.

Je project wordt nauwgezet ontworpen en uitgevoerd door ervaren vaklui, die regelmatig bijgeschoold worden. Met ook aandacht voor orde en netheid in de werkplaats. Zo zorgen we voor een veilige werkomgeving waar jouw projecten vorm krijgen.

VCA *
Het bezit van een VCA * zorgt ervoor dat wij voldoen aan de huidige veiligheidseisen die van kracht zijn volgens de Belgische wetgeving. Dit zorgt ervoor dat wij alle werken zowel in atelier als op montage op een veilige manier kunnen uitvoeren. Als klant heeft U op deze manier de zekerheid dat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat.